10 solutii ecommerce romanesti

Citește în Engleză

În condițiile unei evoluții continue a comerțului online, este esențial să fii mereu la zi cu trendurile și să descoperi soluții inovatoare care îți pot transforma afacerea online.

Așa cum promis în ultimul nostru articol, revenim cu încă 10 soluții 100% românești potrivite pentru orice eCommerce care merită atenția ta. Aceste soluții nu doar remodelează modul în care facem cumpărături online, ci întruchipează și spiritul antreprenoriatului românesc și priceperea în ceea ce privește ultimele tehnologii. Așa că, iată-le mai jos. 🚀

CustomSoft este o companie specializată în strategie, dezvoltare, design și comerț digital lansată în 2006 pe piața de software. Astăzi, lucrează cu platforme de comerț global de ultimă generație, care sunt premiate de IDC, Gartner și Forrester. Toate platformele sunt bazate pe API,  sigure, cu performanță ridicată și au costuri reduse.

Servicii:

 Dezvoltare web și mobile
 Dezvoltare eCommerce
 Analiza software
 Consultanta eCommerce
 Consultanta software și altele

CustomSoft în cifre:

🚀 16+ ani de activitate
🚀 100+ proiecte finalizate
🚀 80+ clienți
🚀 78 parteneriate strategice
🚀 4 birouri în lume (Romania, UK, Portugalia și US)

2. Fulfilo   | 

Fulfilo este o companie cu capital 100% românesc, activă în acest domeniu începând din 2015, care oferă servicii de depozitare, ambalare și expediere a coletelor pentru magazinele online. Pe parcursul acestui timp, au format o echipă competentă capabilă să susțină până la 10,000 de livrări în fiecare zi.

Integrări:

 Platforme eCommerce: WooCommerce, Shopify, MerchantPro, GoMag, and EasySales
Soluții de facturare automatizate: Smart Bill and FGO
Servicii de curierat: Cargus, FAN Courier, Sameday, GLS, and DHL

Beneficii:

🚀 Fără kilometri suplimentari;
🚀 Retur gratuit;
🚀 Livrarea în volum mare a comenzilor pentru partenerii lor zilnic;
🚀 Facturează și emit AWB-uri în numele tău;
🚀 Toate coletele pleacă la timp fără nicio scuză sau întârziere;
🚀 Gestionează orice problemă care apare în timpul livrării, inclusiv dacă clientul nu răspunde la telefon.

3. Gomag   | 

Gomag este una dintre cele mai populare platforme din România, destinată construirii site-urilor de eCommerce

Soluții:

Platformă pentru magazine online care oferă multe instrumente utile pentru afaceri
Servicii care ajută afacerile: configurarea și monitorizarea magazinelor online, migrarea către platforma Gomag și servicii de outsourcing.

Gomag în cifre:

🚀 17+ ani de experiență în eCommerce
🚀 3000+ de magazine online folosesc Gomag
🚀 150+ aplicații pentru magazinele online

Din 2013, Retargeting.biz conectează magazinele online cu clienții lor pe milioane de dispozitive din întreaga lume. Cu ajutorul tehnologiei lor, care este fiabilă și versatilă și a fost dezvoltată intern, de cei experți în industrie, aceștia continuă să optimizeze contactul dintre branduri și clienți, făcându-l mai ușor și mai eficient ca niciodată.

Servicii:

Dynamic Ads: Google Ads, Facebook și Instagram Ads
Campanii: newsletter, notificări push, SMS, emailuri automate
On-site: motor de recomandări personalizate, pop-up-uri

Retargeting.biz în cifre:

🚀 Integrare rapidă cu 22+ platforme
🚀 20+ clienți în toată lumea
🚀 4 birouri în lume

5. Roweb   | 

Înființat în 2004, Roweb este o companie software ce administrează proiecte de product development ent-to-end, de la analiză de business, consultanță și arhitectura soluției, până la testare post-implementare și mentenanță.

Servicii:

Full-stack development
Servicii analiză business
Arhitectura sistemelor și aplicațiilor software
Integrare Cloud
Testare și QA
 Servicii de mentenanță și suport software

Roweb în cifre:

🚀 19+ ani de experiență
🚀 130+ experți care fac parte din echipă
🚀 Clienți din peste 30 de țări
🚀 50%+ developeri seniori în echipe
🚀 80% rata de retenție a clienților

theMarketer este o companie ce se dezvoltă rapid și care a luat formă în București, România. Platforma a fost creată ca o mișcare de rezistență împotriva costurilor în creștere ale publicității online, care îngreunează activitatea afacerilor online.

theMarketer ajută companiile să comunice mai bine și mai inteligent și să îmbunătățească relațiile cu clienții lor fără a-și cheltui banii pe campanii de marketing cu randament scăzut.

Servicii:

 Campanii de marketing
 Managementul audienței
 Instrumente creative
 Automatizarea activităților de marketing
 Raportare și analiză
Feedback și testimoniale
 Program de loializare și referral

7. Truda   | 

Truda este un startup care ajută magazinele online să promoveze cele mai bune produse și să își optimizeze cheltuielile de promovare prin crearea automată de feed-uri calitative pentru diferite site-uri web de comparare a prețurilor, rețele de afiliere și piețe și prin utilizarea Machine Learning pentru a crește eficiența campaniilor de marketing.

Servicii:

 Gestionarea feed-urilor de produse – ajută companiile să își gestioneze feedurile într-un singur loc, să eticheteze produsele care pot genera mai multe venituri și să vadă informații și analize despre produse
Gestionarea feed-urilor de date, care ajută companiile să adune toate informațiile despre produse, într-un singur loc

8. While(1)   | 

Fondată în 2014 în România, While1 Software este o companie de dezvoltare SaaS cu o viziune holistică asupra nevoilor afacerilor, bazată pe cunoștințele sale extinse despre ecosistemele de comerț electronic și mediile VoIP.

Produse:

While1 Shop: este o platformă de eCommerce bazată pe cloud, care economisește timp, care ajută companiile să obțină informații mai detaliate despre clienții potențiali, să automatizeze sarcinile și să încheie mai multe oferte mai rapid.
While1 Voice: este o soluție de telefonie în cloud concepută pentru a crește satisfacția clienților și a economisi timp agenților.

While(1) in numbers:

🚀 300+ clienți
🚀 500+ proiecte realizate
🚀 100+ integrări
🚀 20+ industrii deservite
🚀 20+ premii

Cu o experiență de peste 19 ani, White Image a fost înființată în 2003, când au pus bazele primei agenții din România specializată în soluții de fidelizare prin e-mail, inspirată de succesul din afara României.

Servicii:

Email Marketing
Mobile Marketing via SMS
Marketing automatizat
 Strategie Creativă
 Servicii de training și multe altele

10. Zitec   | 

Înființată în 2003, Zitec este o companie de consultanță și servicii profesionale care oferă soluții în domeniile tehnologiei și media digitală.

Servicii:

Digital Marketing
 Soluții eCommerce (dezvoltare magazin, migrări, integrări 3rd party, audit eCommerce, activare eCommerce)
Software Development
Mobile Development
UX/UI Design
Securitate și protecție a datelor și altele

Zitec în cifre:

🚀 200+ clienți
🚀 650+ proiecte în peste 20 de țări pe de patru continente
🚀 15+ proiecte care au câștigat premii

Soluțiile personalizate pentru comerțul electronic au potențialul de a revoluționa modul în care afacerile interacționează cu clienții. Prin adaptarea experiențelor de cumpărături la preferințele individuale, aceste soluții pot îmbunătăți satisfacția clienților, stimula vânzările și promova loialitatea față de brand. Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, sfera comerțului electronic personalizat are potențialul de a remodela viitorul comerțului online, oferind o abordare dinamică și receptivă care să răspundă nevoilor unice ale fiecărui consumator.

Totuși, pe măsură ce tendințele digitale continuă să evolueze și preferințele consumatorilor se schimbă, să rămânem conectați la punctele forte ale platformelor și la caracteristicile unice devine crucial pentru succesul în arena dinamică a comerțului electronic din România.

Pe măsură ce companiile explorează aceste opțiuni, le pot găsi cele potrivite care să se alinieze cu obiectivele lor, conducând către povești de succes în mediul online.

Lipsește cineva? Spune-ne pe cine am omis la adresa de email hello@digitalkitchen.ro! 😁

Be smarter now! 😊🚀

    why should your business be on facebook